Salgs- og leveringsbetingelser

Handel i vår nettbutikk skjer under disse vilkårene, som er gjeldende for privatpersoner:

Vi sender kun varer til adresser i Norge, og alle priser er inklusive MVA. Betaling mottas kun via kort og vår betalingsløsning Stripe.

Ved feil eller mangler i ordren gjelder vanlig norsk lov. Du må så snart som mulig etter at du har mottatt varene fra oss sjekke om leveransen stemmer overens med ordrebekreftelsen, eller om det har oppstått skader under transport. Kontakt oss på post@paeredesign.no eller telefon 957 00 868 hvis du har avvik å melde. Som kunde hos oss så har du rett til å få feil eller mangler rettet eller erstattet, men vi forbeholder oss retten til å forlange at kjøp heves under spesielle omstendigheter.

Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten. 

 

Angrerett

Som netthandlende kunde så har du angrerett på alle varer. Skulle du ønske å benytte denne må du innen 14 dager etter at varen er mottatt gi beskjed på post@paeredesign.no eller telefon 957 00 868.

Avsender har ansvar for at varene er forsvarlig pakket for retur. For at angreretten skal gjelde må varene være i samme stand som du mottok dem. Refusjon for de produkter som er returnert vil skje innen fjorten dager etter at vi har mottatt varene i retur.

Returforsendelse betales av avsender.

Ved retur skal skjema for Angrerett fylles ut. Dette finner du i i ordrebekreftelsen du fikk fra oss, eller du kan laste det ned her.